head_banner

Tolu Taulaiga o Sinomeasure i Hannover Messe

Ia Aperila, i le Hanover Industrial Expo i Siamani, na faʻaalia ai le taʻutaʻua o tekinolosi gaosiga o le lalolagi, oloa ma manatu o meafaigaluega faʻapisinisi.

O le Hanover Industrial Expo ia Aperila o le "The Passion".O ta'uta'ua o le lalolagi o lo'o gaosia mea faigaluega fa'apisinisi e fa'apotopoto i tausaga ta'itasi e fa'aalia ai tekonolosi oloa sili ona maualuga, oloa sili ona lelei ma manatu e sili ona va'ai i luma.

O le tausaga lenei o le taimi muamua lea na auai ai Sinomeasure i le faʻaaliga pisinisi a Hannover.O le malosi tele ua agai i luma, naʻo loʻu aumaia ia te oe muamua, o se galu o mea o loʻo oʻo mai ~

Fa'ailoga 1: Fa'atusaina o masini fa'aSaina, Sinomeasure Tauva i Hannover Messe mo le taimi muamua.

 

O le taimi muamua lea na auai ai Sinomeasure i Hannover industry fair.E ui lava o se faʻaaliga fou i lenei faʻaaliga iloga, e toʻatele tagata faʻatau e tosina atu i le fale Sinomeasure.Fa'atau oloa mai le lalolagi atoa na fa'aalia le fiafia tele i oloa Sinomeasure ma fa'aalia lo latou fa'amoemoe e galulue fa'atasi.

  

 

Fa'ailoga 2: Fa'asalalau oloa fou

I lenei Messe, ua aumai e Sinomeasure le tele o oloa fou, e pei o le: SUP-PR900 fa'amaufa'ailoga e leai ni pepa, fa'ailoga afi SPE-SG100 ma le mita fa'amaneta SPE-LDG.

       

 

Fa'ailoga 3: Galulue fa'atasi ma le kamupani ta'uta'ua o masini a le lalolagi

Sinomeasure e galulue faʻatasi ma se taʻitaʻi o le lalolagi i le masini (jumo).Ina ua maeʻa le Messe, na valaaulia e Jumo sui usufono Sinomeasure e asiasi i le latou fale gaosimea i Folda.

 


Taimi meli: Tes-15-2021