head_banner

Ole mita ole maualuga ole ultrasonic ole Sinomeasure ua fa'alauiloa fou

E tatau ona sa'o le fuaina o se mita maualuga ultrasonic

O a ni faafitauli e tatau ona foia?

Ina ia iloa le tali i lenei fesili,

Se'i o tatou va'ai muamua

le mataupu faavae galue o le mita maualuga ultrasonic.

I le faagasologa o le fuaina, o le paʻu o le ultrasonic e tuʻuina atu e le masini o le mita maualuga o le ultrasonic, ma o le galu o le leo e maua e le masini pe a uma ona atagia mai i luga o le vai fua.Fa'aliliuina i se fa'ailo eletise e ala i se tioata piezoelectric po'o se masini magnetostrictive, o le mamao i le va o le masini ma le fua o le vai e fa'atatau i le taimi e auina atu ma maua ai galu leo.

Fai si lavelave?
Se'i tatou va'ai i se isi ata fa'amalosi.

I le taimi o le fuaina o le maualuga o le vai, o le saʻo o le fua o le mita o le ultrasonic e masani lava ona aʻafia i vaega nei: o le saoasaoa o le faʻasalalauina o le galu leo, o le aʻafiaga o le suiga o le vevela, o le faʻaitiitia o le malosi o le galu, le aafiaga o le pefu i le ea ...

 

Ole tele ole vaega ole fanua e mafai ona o'o atu ai ile fua o mea sese, ae ole Sinomeasure's ultrasonic level mita e mafai ona galue lelei i lalo ole tele o tulaga faigata e ala i se algorithm patino.

 

Sinomeasure augatupulaga fou ole mita maualuga ultrasonic na faalauiloa aloaia

Sao atoatoa e oo atu i le 0.2%

foliga maaleale

O le foliga vaaia o lenei mita maualuga o le ultrasonic e tuʻufaʻatasia alamanuia ma faatufugaga.O le fuafuaga atoa e faigofie, ma le mumu, paʻepaʻe ma le efuefu e pei o le faiga lanu autu. I le taimi lava e tasi, o le pulou sikuli oloa faʻaaogaina le mamanu foliga "X" lea e ogatusa ma le ergonomic mataupu faavae, lea e faigofie ona faagaoioia, faapipii ma tele. fa'aleleia le poto masani a le tagata fa'aoga.

Lelei le faatinoga

HD Liquid fa'aaliga tioata, fa'aoga faauo

Fa'aali mata'itusi tetele, suiga fa'afiafiaga

Laiti tauaso vaega, lautele lautele

MCU maualuga, mamanu matagaluega saogalemu

Galuega mamana

Otometi vevela-toe faʻatumu ma faʻagaioiga faigofie e lua ona lelei.O le taimi tali e fetuutuunai ma e talafeagai foi mo tulaga masani, vai malulu tulaga, faʻalavelave vai tulaga, agitator ma isi taimi.

"Sinomeasure fou MP-B ultrasonic tulaga mita faaopoopo faamama algorithm ma le algorithm o le faaaogaina o tulaga faigaluega eseese, e mafai ona faaitiitia lelei le faalavelaveina o tulaga siosiomaga fanua," o le galuega faatino, autu suesuega ma atinae tagata faigaluega Yuan Yemin fai mai, "i le tutusa. i le taimi na faʻataʻitaʻiina atoatoa ai le oloa i le vaaiga a tagata faʻatau eseese, e tali mai le tagata faʻatau o loʻo mautu le oloa ma o loʻo sologa lelei."

 

Mata'upu i fanua

 

Tulaga faigaluega ile nofoaga:
O le tulaga faʻapipiʻi o le mita maualuga o le ultrasonic o loʻo i luga o le alavai o le vaitaʻele o le vaitaele, o le faʻapipiʻiina o loʻo gaosia i luga o le saite e tele, ma o le faʻatinoga o le mita vai e mautu.

Fa'aaliga a tagata fa'aoga:

E fa'agasolo lelei ma fa'amalieina atoatoa mana'oga.


Taimi meli: Tes-15-2021