head_banner

Sinomeasure Southwest Service Center Fa'atuina aloa'ia i Chengdu

Ina ia mafai ona faʻaaogaina atoatoa mea lelei o loʻo i ai nei, faʻapipiʻi punaoa mauoa, ma fausia se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu e tuʻuina atu ai tagata faʻaoga i Sichuan, Chongqing, Yunnan, Guizhou ma isi nofoaga ma le tele o auaunaga lelei i le faagasologa atoa, Setema 17, 2021, Sinomeasure Southwest Service Center Fa'aulufaleina ma fa'atūina i Chengdu.

“A o faʻaauau pea le faʻatupulaia o tagata faʻatau ma faʻateleina manaʻoga o auaunaga, ua lata mai le faʻavaeina o se nofoaga tutotonu o auaunaga faʻaitulagi.Sinomeasure e 20,000+ tagata faʻatau i le itu i saute sisifo.Ua leva ona matou popole e uiga i le lelei o le auaunaga mo a matou tagata faʻatau i totonu o le itulagi ma o loʻo faʻamoemoe i le atinaʻe o le itulagi.“O le saunoaga lea a le sui peresitene o Sinomeasure Mr. Wang.

Fai mai Mr. Wang ina ua maeʻa le faʻavaeina o le Southwest Service Center, o le a tuʻuina atu i tagata faʻatau le lagolago faʻapitoa i le taimi atoa ma sili atu ona lelei le tali vave, tatalaina se mataupu fou i le faʻaleleia o auaunaga a Sinomeasure.

E tusa ai ma le saunoaga a Mr. Zhang, o le tagata e pulea le faleteuoloa a le kamupani, o le nofoaga autu o auaunaga e faʻatulaga saʻo se fale teu oloa i Chengdu.E mafai e tagata fa'atau ona tu'u sa'o atu oloa i o latou faitoto'a pe'ā iai a latou mana'oga, lea e fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o le logistics ma iloa lelei le tu'uina atu.

I le gasologa o tausaga, ina ia mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻatau i totonu o le atunuʻu le maualuga ma sili atu ona taua auaunaga, o Sinomeasure sa i Sigapoa, Malaysia, Initonesia, Beijing, Shanghai, Guangzhou, Nanjing, Chengdu, Wuhan, Changsha, Jinan, Zhengzhou, Suzhou, Jiaxing, Ua faʻatūina ofisa i Ningbo ma isi nofoaga.

E tusa ai ma le fuafuaga, mai le 2021 i le 2025, Sinomeasure o le a faʻatūina nofoaga faʻaitulagi e sefulu ma ofisa 100 i le salafa o le lalolagi e tautuaina tagata fou ma tuai ma le atamai.


Taimi meli: Tes-15-2021