head_banner

Sinomeasure na auai i le Zhejiang Instrument Summit Forum

I le aso 26 o Novema, 2021, o le a faia ai i Hangzhou le Fono Lona Tolu a le Sosaiete Faufale Ono a Zhejiang ma le Zhejiang Instrument Summit Forum.Sinomeasure Automation Technology Co., Ltd. na valaaulia e auai i le fonotaga e avea ma sui taitaifono.

I le tali atu i le puipuiga ma le puleaina o faiga faavae a Hangzhou, o lenei konafesi na faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia i luga ole laiga.O tagata na auai na potopoto i le "cloud" e fuafua faʻatasi le atinaʻe i le lumanaʻi o meafaigaluega a Zhejiang.Na fofogaina e le fono le "Lipoti o Galuega Faaletausaga a le Asosi 2021" ma palota e pasia le tele o iugafono taua.I le fonotaga, o le tele o kamupani mata'ina i totonu o le alamanuia na fa'asoa fa'amatalaga talafeagai tau pulega.

I le Zhejiang Instrument Summit Forum na faia i le taimi lava e tasi, na valaaulia ai Mr. Ding, Taitaifono o Suppea, e talanoaina le taitaiga o le atinaeina o meafaigaluega ma Mr. Huang, Sui Peresetene o le Supcon Technology Innovation Research Institute, ma Mr. Huang, Taitaifono o Chitic.

I le lumanaʻi, o le a galulue le Sinomeasure ma le Zhejiang meafaifaʻaili kamupani gaosi oloa e faʻaauau pea ona saofagā lona malosi i le gaosiga o meafaifaʻaili a Saina e ala i faʻafouga faʻafuainumera ma faʻalavelave i le tulaga lelei o meafaigaluega.


Taimi meli: Tes-15-2021