head_banner

Sinomeasure na auai i le China Green Laboratory Equipment Development Forum

Ia o faatasi ma manumalo faatasi i le lumanai!

O Aperila 27, 2021, o le Saina Green Laboratory Equipment Development Forum ma le Fonotaga Faaletausaga a le Lala sooupu a Saina Instrument and Meter Industry Association o le a faia i Hangzhou.I le fonotaga, na tuuina atu ai e Mr. Li Yueguang, Failautusi Aoao a China Instrument and Meter Industry Association se lipoti matagofie i luga o le "Atiae Atinae o Atinae" i le sili atu i le 400 meafaifaʻaili ma mita elites o loʻo iai.

I le aoauli, na valaaulia ai Mr. Ding, Taitaifono o Sinomeasure, e faia se lauga autu i luga o le "Digital Practice of Instrument and Meter Enterprise":

“O le asō o se taimi e molimauina ai le talafaasolopito.Mo le taimi muamua, e silia ma le 20,000 tagata na auai i la matou koneferenisi o alamanuia i luga o le initaneti ma tuusao.

Fai mai Ding Cheng o le malosi o le numera e fa'afaigofie ai feso'otaiga i le taimi nei.Mulimuli ane, na ia tuʻufaʻatasia le tala faʻasolopito o le Sinomeasure Internet + Instrumentation, ma faʻasoa le poto masani ma lesona a Sinomeasure i faʻataʻitaʻiga numera.

I le faaiuga o le tautalaga, ua faamoemoe Mr. Ding e "faauo" ma le tele o sui o ana paaga ma "ofu" faatasi le lumanaʻi lumanaʻi o le numera numera!


Taimi meli: Tes-15-2021