head_banner

Sinomeasure maneta flowmeter e faʻaaogaina i Hangzhou Metro

O Iuni 28, Hangzhou Metro Line 8 na tatalaina aloa'ia mo le fa'agaioiga.Sinomeasure electromagnetic flowmeters na faʻaaogaina i le Xinwan Station, o le vaega muamua o le laina 8, e tuʻuina atu auaunaga e faʻamautinoa ai le mataʻituina o le tafe o le vai i lalo o galuega.

E oʻo mai i le taimi nei, o oloa a Sinomeasure ua faʻaaogaina lelei i Hangzhou Metro Line 4, Line 5, Line 6, Line 7, Line 16, ma le tele o isi laina, ina ia faʻamautinoa le "maualuga-saosaoa" faʻagaioiga a Hangzhou Metro "tau i luga. le laina muamua” .

I le maeʻa ai o le 15 tausaga o le faʻaputuina o tekinolosi, ua faʻaaogaina lautele eletise eletise a Sinomeasure i 56 fanua e pei o le suauu, vailaʻau faʻainisinia, metallurgy, textile, meaʻai, vailaʻau, ma pepa.I le avea ai ma se tasi o faʻasologa o oloa autu a Sinomeasure, o lona tulaga lelei ma le faʻatinoga e iai iʻuga sili ona lelei.

E le gata i lea, o lenei faʻasologa o oloa faʻafefe o loʻo faʻaaogaina i le malulu ma le vevela o le masini eletise o le Shanghai Pudong International Airport.


Taimi meli: Tes-15-2021