head_banner

Na foaʻi e Sinomeasure 1000 N95 matapulepule i le Falemai Tutotonu o Wuhan

O le tauivi ma le covid-19, na foaʻi atu e Sinomeasure 1000 N95 matapulepule i le Falemai Tutotonu o Wuhan.

Na aʻoaʻoina mai i tamaiti aʻoga tuai i Hubei o sapalai faʻafomaʻi o loʻo i ai nei i le Falemai Tutotonu o Wuhan o loʻo matuaʻi utiuti lava.Li Shan, sui pule sili o Sinomeasure Supply Chain, na vave tuuina atu lenei faamatalaga i le kamupani ma talosaga mo matapulepule.E galue le kamupani i le taimi e tasi.

 

Na foaʻi atu e Sinomeasure le vaega muamua o matapulepule N95 i le Falemai o Shaw Run o loʻo fesoʻotaʻi ma le Zhejiang University School of Medicine i le aso 29 Fep, 2020, na fesoasoani e faʻamautinoa le soifua maloloina o tagata faigaluega fomaʻi.

 

O le Falemai o Jiangjunshan i le Itumalo o Guizhou na manaʻomia ni sapalai mo le faʻalauteleina o le faʻamaʻi pipisi i le aso 12 Feb, 2020. Na tuʻuina atu e le Sinomeasure mita turbidity, pH detectors, pH electrodes ma isi mea faigaluega i le falemaʻi i le taimi lava lea, lea na fesoasoani i le falemaʻi i le togafitia o otaota faʻafomaʻi ma faʻafeiloaʻi le otaota. Tu'u mana'oga a le Matagaluega o le Puipuiga o le Si'osi'omaga.

 

Ina ia mafai ona toe fausia le nofoaga e tu'uesea ai le mamafa, sa mana'omia vave sapalai i Suzhou Fifth People's Hospital i le aso 11 Fep, 2020. Na fa'atopetope le fa'asoasoaina e Sinomeasure ma siaki ma fa'aputu e le aufaigaluega sapalai ovataimi.Ma na tonu ai o meafaifaʻaili i le toe faʻaleleia o le galuega o le faʻaesea o le mamafa o le falemaʻi o le Fifth People's Hospital o Suzhou City na foaʻi atu i le konekarate.Sinomeasure sa fesoasoani i taimi uma i le tau faasaga i le faʻamaʻi!

 

E ui lava e le mafai e tagata i Sinomeasure ona laveaʻiina tagata i le laina pito i luma, e mafai ona latou faia se mea e mafai ona latou faia.


Taimi meli: Tes-15-2021