head_banner

Sinomeasure ma Zhejiang Iunivesite o Saienisi ma Tekinolosi faalauiloa "School-Enterprise Cooperation 2.0"

O Iulai 9, 2021, Li Shuguang, Dean o le Aoga o Inisinia Eletise o Zhejiang Iunivesite o Saienisi ma Tekonolosi, ma Wang Yang, Failautusi o le Komiti Party, asiasi Suppea e talanoaina mataupu felagolagomai aoga-pisinisi, ia malamalama atili i le atinae o Suppea, fa'agaioiga ma fa'atekonolosi fa'afou, ma talanoa e uiga i se mataupu fou i le galulue fa'atasi a le a'oga ma pisinisi.

O le ta’ita’ifono o Sinomeasure Mr. Ding ma isi ta’ita’i o le kamupani na fa’afeiloa’i atu ma le mafanafana ia Dean Li Shuguang, Failautusi o Wang Yang, ma isi tagata popoto ma tagata popoto, ma fa’aalia le agaga fa’afetai tele i le au atamamai ta’uta’ua mo lo latou tausiga faifaipea ma le lagolagosua i le kamupani.

Fai mai Mr Ding, i le tele o tausaga, ua auina atu e le Aoga o Inisinia Eletise a le Iunivesite o Saienisi ma Tekonolosi a Zhejiang se numera tele o taleni ma tulaga lelei faapolofesa, agaga fou ma se lagona o le matafaioi i Sinomeasure, lea na maua ai le lagolago malosi mo le kamupani. vave atinae.

I le fa'asalalauga, na fa'ailoa ai e Mr. Ding le tala'aga o le atina'eina o le kamupani, tulaga o lo'o iai nei ma fuafuaga mo le lumana'i.Na ia faailoa mai e faapea o le "paionia" ma le "taʻitaʻi" o Saina mita e-pisinisi, ua taulai atu le kamupani i le fanua o le faagasologa otometi mo le sefululima tausaga, faʻaogatotonu i tagata faʻaoga, ma taulaʻi i tauiviga, pipii atu i le "Tuu le lalolagi e faʻaaoga. O mita lelei a Saina “Ua vave ona tupu le misiona.

 

Na fa’ailoa e Mr Ding, ua lata i le to’a 40 i latou ua fa’au’u mai le Iunivesite o Saienisi ma Tekonolosi a Zhejiang o lo’o faigaluega nei i le Sinomeasure, o le to’a 11 o i latou o lo’o umia tofiga o pule o matagaluega ma luga atu i le kamupani.“Fa’afetai tele mo le sao o le a’oga i le a’oa’oina o taleni a le kamupani, ma le fa’amoemoe o le a aga’i i luma itu e lua i le galulue fa’atasi o a’oga ma pisinisi i le lumana’i”.


Taimi meli: Tes-15-2021