head_banner

Fa'atomuaga o le fua fa'atatau o le mamafa o le mamafa e tasi ma le fa'ai'au lua lua

I le faagasologa o le gaosiga o fale gaosi oloa ma le gaosiga, o nisi o tane e fuaina e faigofie ona faʻamaʻi tioata, sili ona viscous, matua pala, ma faigofie ona faʻamalosi.E masani ona faʻaaogaina faʻasalalauga faʻasalalauga taʻitasi ma lua flange i nei taimi., E pei o: tane, olo, ulo, ma tane i totonu o la'au koki;tane teuina vai mo le gaosiga o iunite evaporator, vai tulaga tane teuina mo desulfurization ma denitrification laau.O uso taitoatasi ma lua flange e tele faʻaoga, ae e ese mai le eseesega i le va o tatala ma faʻamaufaʻailoga.E mafai ona tapuni tane tane ta'i-flange tasi, a'o fa'au'u lua e tele atu tane tapuni mo tagata fa'aoga.

O le mataupu faavae o le tasi flange pressure transmitter fuaina tulaga vai

Ole fa'alava ole fa'avevela e tasi-flange e fa'atinoina le suiga maualuga e ala i le fuaina o le mamafa ole tane matala, Fua o le fua o koneteina matala.
Pe a fuaina le maualuga o le suavai o se atigipusa matala, e faʻapipiʻi le transmitter i tafatafa o le pito i lalo o le koneteina e fua ai le mamafa e fetaui ma le maualuga o le vai i luga aʻe.E pei ona faaalia i le Ata 1-1.
O le mamafa o le maualuga o le vai o le atigipusa e fesoʻotaʻi atu i le maualuga o le mamafa o le transmitter, ma o le pito maualalo o loʻo tatala i le siosiomaga.
Afai o le tulaga maualalo o le sua sua o le suʻega sua suʻesuʻega o loʻo i luga aʻe o le nofoaga faʻapipiʻi o le transmitter, e tatau i le transmitter ona faia ni femalagaiga lelei.

Ata 1-1 Fa'ata'ita'iga o le fuaina o le vai i totonu o le koneteina matala

Tuu le X o le mamao tuusa'o i le va o le vai aupito maualalo ma le maualuga e fuaina, X=3175mm.
Y o le mamao tu'usa'o mai le taulaga mamafa o le transmitter i le tulaga maualalo vai, y = 635mm.ρ o le mafiafia o le sua, ρ=1.
h o le maualuga maualuga o le ulu e gaosia e le koluma vai X, ile KPa.
e o le ulu mamafa e gaosia e le koluma vai Y, i le KPa.
1mH2O=9.80665Pa (e tutusa i lalo)
Ole fua ole fua e mai le e i le e+h o lea: h=X·ρ=3175×1=3175mmH2O=31.14KPa
e=y·ρ=635×1= 635mmH2O= 6.23KPa
O lona uiga, o le fua fua o le transmitter e 6.23KPa~37.37KPa
I se faapuupuuga, matou te fuaina le maualuga o le maualuga o le vai:
Ole maualuga ole sua H=(P1-P0)/(ρ*g)+D/(ρ*g);
Manatua: P0 o le mamafa o le ea o loʻo iai nei;
P1 o le tau o le mamafa o le fuaina o le itu maualuga;
D o le aofa'i ole femalaga'iga e leai.

O le mataupu faavae o le lua flange pressure transmitter fuaina tulaga vai

E fa'atino e le fa'aulu fa'alua fa'amomoli fa'aliliuga maualuga e ala i le fuaina o le mamafa o le tane fa'amaufa'ailoga: So'oga fa'amamago.
Afai o le kesi i luga aʻe o le vai e le faʻafefete, o le paipa faʻafesoʻotaʻi i le itu maualalo o le eletise e tumau pea le mago.O lenei tulaga e taʻua o se fesoʻotaʻiga pailate mago.O le auala e fuafua ai le fuaina o fua o le transmitter e tutusa ma le maualuga o le suavai i totonu o se atigipusa matala.(Tagai i le Ata 1-2).

Afai o le kesi i luga o le vai condenses, o le a faasolosolo malie le faʻaputuina o le vai i totonu o le faʻapipiʻi taʻiala i luga o le itu maualalo o le eletise, lea o le a mafua ai mea sese o fua.Ina ia faʻaumatia lenei mea sese, muaʻi faʻatumu le pito maualalo o le taʻavale taʻiala o le transmitter ma se vai.O lea tulaga e ta'ua o le susu e ta'ita'ia le so'otaga.
I le tulaga o loʻo i luga, o loʻo i ai se ulu faʻamalosi i luga o le pito maualalo o le faʻasalalauga, o lea e tatau ai ona faia le femalagaiga le lelei (silasila i le Ata 1-2)

Ata 1-2 O se fa'ata'ita'iga o le fuaina o le vai i totonu o se koneteina tapuni

Tuu X o le mamao tuusa'o i le va o le vai e sili ona maualalo ma le maualuga e fuaina, X=2450mm.Y o le mamao tu'usa'o mai le taulaga mamafa o le transmitter i le tulaga maualalo vai, Y = 635mm.
Z o le mamao mai le pito i luga o le vai e tumu i le taʻitaʻia o le vai i le laina pito i lalo o le transmitter, Z = 3800mm,
ρ1 o le mafiafia o le sua, ρ1=1.
ρ2 o le mamafa o le faʻatumu vai o le alavai pito maualalo, ρ1 = 1.
h o le maualuga maualuga o le ulu o loʻo gaosia e le koluma vai suʻesuʻe X, ile KPa.
e o le maualuga maualuga o le ulu o loʻo gaosia e le koluma vai suʻesuʻe Y, ile KPa.
s o le ulu o le mamafa e gaosia e le koluma vai tumu Z, ile KPa.
Ole fua ole fua e mai le (es) i le (h+es), ona
h=X·ρ1=2540×1 =2540mmH2O =24.9KPa
e=Y·ρ1=635×1=635mmH2O =6.23KPa
s=Z·ρ2=3800×1=3800mmH2O=37.27KPa
O lea: es=6.23-37.27=-31.04KPa
h+e-s=24.91+6.23-37.27=-6.13KPa
Manatua: I se faapuupuuga, matou te fuaina moni le maualuga o le maualuga o le suavai: maualuga maualuga o le suavai H=(P1-PX)/(ρ*g)+D/(ρ*g);
Manatua: PX o le fuaina lea o le tau o le mamafa o le pito maualalo;
P1 o le tau o le mamafa o le fuaina o le itu maualuga;
D o le aofa'i ole femalaga'iga e leai.

Fa'apipi'i Lapataiga
E taua le fa'apipi'iina o le flange tasi
1. Pe a faʻaaogaina le faʻaogaina o le membrane mo tane tatala mo le fuaina o le vai o tane vai, o le L itu o le faʻaoga maualalo o le itu e tatau ona tatala i le siosiomaga.
2. Mo le tane vai faʻamaufaʻailogaina, o le faʻamau e taʻitaʻia ai le paipa mo le taʻitaʻia o le mamafa i totonu o le tane vai e tatau ona paipa i le itu L o le faʻaogaina o le itu maualalo.O lo'o fa'amaoti mai ai le mamafa o le tane.E le gata i lea, ia tatala i taimi uma le alavai alavai i le itu L e faʻafefe ai le condensate i le itu L potu, a leai o le a mafua ai mea sese i le fuaina o le maualuga o le vai.
3. O le transmitter e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le faʻapipiʻiina o le flange i luga o le pito maualuga e pei ona faʻaalia i le Ata 1-3.O le flange i le itu o le tane e masani lava o se flange feaveaʻi, lea e faʻapipiʻi i lena taimi ma e mafai ona faʻapipiʻiina i le kiliki e tasi, lea e faigofie mo le faʻapipiʻiina i luga ole laiga.

Ata 1-3 Fa'ata'ita'iga fa'apipi'i ole fa'a'ave'ave fa'asusu vai

1) Pe a fuaina le maualuga o le vai o le tane vai, o le maualuga o le vai (zero point) e tatau ona seti i se mamao o le 50mm pe sili atu mai le ogatotonu o le faʻamaufaʻailoga o le diaphragm pito maualuga.Ata 1-4:

Ata 1-4 Fa'ata'ita'iga fa'apipi'i o tane vai

2) Fa'apipi'i le diaphragm flange i le pito maualuga (H) ma le maualalo (L) o le mamafa o le tane e pei ona fa'aalia i luga o le transmitter ma le logo logo.
3) Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o le eseesega o le vevela o le siʻosiʻomaga, e mafai ona nonoa faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻatasi faʻamau capillary i luga o le pito maualuga e puipuia ai le aʻafiaga o le matagi ma le vibration (o le capillary tubes o le pito sili ona umi e tatau ona taʻavale faʻatasi. ma tumau).
4) I le taimi o le faʻatulagaga faʻapipiʻi, taumafai e aua le faʻaogaina le pa'ū mamafa o le vai faʻamaufaʻailoga i le faʻamaufaʻailoga diaphragm i le tele e mafai ai.
5) E tatau ona faʻapipiʻi le tino o le transmitter i se mamao e sili atu i le 600mm i lalo ifo o le pito maualuga o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga flange diaphragm, ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le pa'ū o le vai faʻamaufaʻailoga capillary i le tino transmitter i le tele e mafai ai.

6) Ioe, pe afai e le mafai ona faʻapipiʻiina 600mm pe sili atu i lalo ole vaega faʻapipiʻi ole vaega faʻamaufaʻailoga flange diaphragm ona o le tapulaʻa o tulaga faʻapipiʻi.Pe a mafai ona faʻapipiʻi le tino o le transmitter i luga aʻe o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga vaega ona o mafuaʻaga faʻamoemoega, o lona tulaga faʻapipiʻi e tatau ona fetaui ma le fua faʻatatau o loʻo mulimuli mai.

1) h: le maualuga i le va o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga flange flange mamao ma le tino transmitter (mm);
① A oʻo i le h≤0, e tatau ona faʻapipiʻi le tino o le transmitter i luga aʻe o le h (mm) i lalo ole vaega faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga faʻamau.
②A oʻo i le 0, e tatau ona faʻapipiʻi le tino o le transmitter i lalo ole h (mm) i luga aʻe o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga flange.
2) P: O'omiga totonu ole tane vai (Pa abs);
3) P0: Le tapulaa pito i lalo o le mamafa o loʻo faʻaaogaina e le tino transmitter;
4) Ambient vevela: -10~50℃.

 


Taimi meli: Tes-15-2021