head_banner

Saina Jiliang Iunivesite "Sinomeasure sikolasipi ma foaʻi" sauniga faʻailoga na faia i le aso

I le aso 18 o Tesema, 2020, na faia ai le sauniga o le "Sikolasipi Sinomeasure ma Grant" i le faletele a le Iunivesite o Saina Jiliang.Mr. Yufeng, Pule Sili o Sinomeasure, Mr. Zhu Zhaowu, Party Secretary of School of Mechanical and Electrical Engineering of China Jiliang University, Mr. Li Yundang, Vice Dean of Graduate School, Mr. Huang Yan, Sui Faatonu o le Ofisa o Tamaiti Aoga , ma isi sui o le kolisi sa auai i le sauniga o le faailoga.

O Mr. Zhu Zhaowu na muamua faia se tautalaga i le sauniga o le faailoga.Na ia faʻaalia lona agaga faʻafetai i le Sinomeasure mo lana lagolago i le faʻamoemoe o aʻoaʻoga a le China jiliang University, ma faʻafetai i tamaiti aʻoga na manumalo i lenei faʻailoga ma faʻamalosia i latou e suʻesuʻe malosi ma faia taumafaiga faifai pea.

Ona faitau lea e Li Yundang, sui pule o le A'oga Fa'au'u a le Iunivesite o Jiliang, ma Huang Yan, sui fa'atonu o le Ofisa o Mataupu Tau A'oga, le pepa fa'afetai a Sinomeasure Scholarship (tama'ita'i fa'au'u) ma Sinomeasure Scholarship (tama'i a'oga maualalo).E 22 le aofa'i o tamaiti a'oga na manumalo i le "Sikomeasure Scholarship".

"I le taimi nei, i totonu o le metrology alumni o Sinomeasure, 3 ua avea ma pule o matagaluega, 7 ua avea ma paaga a le kamupani, ma sili atu i le 10 paaga ua uma ona 'nofoa ma galulue' i Hangzhou ma maua a latou lava galuega."

I le tautalaga, Yu Feng, pule sili o Sinomeasure, auiliili le faatinoga mataʻina o alumni i Sinomeasure.ia fai mai faafetai i le atinae o le Saina jiliang iunivesite o fua ma le meafaigaluega e lagolago ma fesoasoani, i le lumanai, o le a faaauau Sinomeasure. e faia sao i le galueaina o tamaiti aoga.I le taimi lava e tasi, faafeiloai atu i faiaoga o le aoga ma tamaiti aoga e masani ona suesue ma fesootai i Sinomeasure, e faafeiloai atu foi i le aoga maualuga a le iunivesite jiliang, e auai i le Sinomeasure, faatasi mo le misiona o le “tuu le e faaaoga e le lalolagi le meafaigaluega lelei a Saina” e tauivi ai!

O le tausaga lenei o le tausaga lona tolu o le "Sinomeasure Scholarship" na tuʻuina atu i le Iunivesite o Saina Jiliang.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻataunuʻuina e Sinomeasure ana matafaioi faʻaagafesootai, faʻalolotoina le galulue faʻatasi a le aʻoga ma le tele o kolisi ma iunivesite, ma faia lana lava sao i le atinaʻeina o aʻoaʻoga.

 


Taimi meli: Tes-15-2021