head_banner

O se malaga fa'avaomalo fa'apitoa o se pusa matapulepule

E i ai se upu tuai, o se uo e le tagolima o se uo moni lava.

O le faauo e le mafai ona vaeluaina e tagata nofomau. Na e tuuina mai ia te au se peach, o le a matou avatu ia te oe le iasepi taua i le taui.

E leai se tasi na mafaufau i ai, le pusa o matapulepule, lea na sopoia fanua ma vasa e fesoasoani ia Sinomeasure mai Korea i Saute, o le a toe foi i Korea i saute e toe lagolagoina uo Korea i luga o le 2000km.

 

Muamua, mai Korea i Saute i Saina

I le aso 08.Feb,2020, na atili ai ona ogaoga le tulaga o le COVID-19 i Saina, o uo Korea a Sinomeasure na sailia sapalai faafomai i le taimi lava lena, ma lafo uma KF94 matapulepule na latou faatauina mai Seoul i Hangzhou e ala i. le ea e lagolago Sinomeasure.

“Mai le fa’atauga se’ia o’o i uta, ua matua’i faagaeetia lava i matou ona sa vave tele le uta.O nei meaalofa na faʻaalia ai le faauo malosi, ma o le a matou faʻasaoina nei matapulepule mo tagata e sili ona manaʻomia, ”o le tala lea a le pule o le Sinomeasure International Kevin.

 

Lona lua, mai Saina i Korea i Saute

 

I le aso 28.Feb,2020, ua suia le tulaga o le COVID-19, ma ua atili ai ona ogaoga i Korea i Saute, ua atili ai ona faigata ona maua ufimata i le lotoifale.Na faʻafesoʻotaʻi vave e Sinomeasure a matou uo, ma toe lafo atu le KF94 masks ia i latou ma se vaega o isi matapulepule faʻapitoa.

I le 02.March, 2020, ua matua ofo ma fiafia a matou uo Korea ina ua latou mauaina matapulepule. O nei matapulepule faafomaʻi e le gata mo le puipuiga o le saogalemu, ae o le faʻamautinoaina foi o galuega masani a le latou kamupani.I le taimi nei e mafai e inisinia ona o atu i luga o le upega tafaʻilagi a latou tagata faʻatau e lagolago ai i latou.

Fai mai le pule o le Sinomeasure International Rocky: “O lenei malaga faapitoa o matapulepule, e le gata ina molimauina le faigauo a Sinomeasure ma ana uo, ae o loʻo faʻaalia ai foi le taua autu a le matou kamupani: tagata faʻatau.O le a matou taumafai e faʻaauau pea ona faʻafesoʻotaʻi le tele o tagata faʻatau i fafo ma tuʻuina atu la matou lagolago ia i latou."

E leai se taumalulu e le mavae atu, e leai foi se tautotogo e le oo mai.


Taimi meli: Tes-15-2021