head_banner

2021 Sinomeasure cloud Fonotaga Faaletausaga |E iloa e le matagi le mutia ma ua vaneina le iasepi matagofie

I le 1:00 pm i le aso 23 o Ianuari, na tatalaina ai le uluai fonotaga faaletausaga a Blast and Grass 2021 Sinomeasure Cloud i le taimi.Toeitiiti atoa le 300 Sinomeasure uo na potopoto i le "ao" e toe iloilo le le mafaagaloina 2020 ma tulimatai atu i le faamoemoe 2021.

Na amata le fonotaga faaletausaga i le ata fatufatuaʻi "Le Aso Lenei, Le Tausaga".I le amataga o le 2020, na aʻafia i le faʻamaʻi, na faʻatuai ai e Sinomeasure le toe amataina o galuega faʻatolu, ma toe amata aloaia le galuega ma le gaosiga i le aso lona lua o Fepuari, amata ai se faʻataʻitaʻiga tuputupu aʻe.I le 2020, faʻatasi ai ma taumafaiga faʻatasi a tagata faigaluega uma, Sinomeasure o le a faʻamaeʻaina le faʻamoemoe na faʻatulagaina i le amataga o le tausaga, o se faʻaopoopoga o le 27% pe a faʻatusatusa i le 2019. Ina ua faʻaalia lenei vaaiga i le vitio, na viia le lau i totonu o le potu faʻasalalauga ola. ma swipe e uo a Sinomeasure.

Gale·Zhijin Mutia

"O le faʻaleleia o le pulega o se faʻamalosia tele mo le tuputupu aʻe o Sinomeasure e faʻasaga i le tulaga"

Fai mai le Pule Sili o Yu Feng i le lipoti o galuega faaletausaga.I le 2020 ua tuanaʻi, ua matou manumalo i se suʻega tele.E ala i le tele-dimensional reforms e pei o le faʻaleleia o faʻatinoga, faʻaleleia o punaoa, ma le faʻaleleia atili o le lelei, na faʻamaeʻaina e Sinomeasure le faʻamoemoe na faʻatulagaina i le amataga o le tausaga e pei ona faʻatulagaina ina ua maeʻa le toe amataina o le galuega na tolopoina i le masina e tasi.

“E iloa e le matagi le mutia malosi, ma ua vaneina le iasepi matagofie.”Na auina atu e Yu Feng se feʻau i tagata faigaluega uma a Sinomeasure, ma le faʻamoemoe o le a ave e tagata uma se uiga maualuga atu ma le faʻamautu mausali e faʻafetaui le tele o avanoa ma luʻitau o le 2021.

Fa'aaloaloga

"I le va o le lalolagi lautele, e masani lava ona i ai se faʻaaliga matagofie o le galue malosi.E afe ma afe o la e ui ane i autafa o le vaa ua goto, ma e i ai taimi e tietie ai i le matagi ma peau.Soo se faigata ma faigata e le mafai ona taofia i latou mai le agai i luma.Latou te valiina ma a latou taumafaiga e vali le matagofie ma tusi le malamalama ma le tiutetauave.”

O le tuputupu aʻe o Sinomeasure e faʻasaga i le tulaga e le mavavaeeseina mai taumafaiga a le au tauivi.I le sauniga fa'ailoga o fonotaga fa'aletausaga mulimuli ane, na fa'afetaia ai e le kamupani le "tagata faigaluega maualuga" ma "'au mata'ina" na faia ni sao iloga i le atina'eina o Sinomeasure i le tausaga talu ai.Ma tu'uina atu i le kamupani le "Fa'ailoga Taualoa Fa'aletausaga Fa'aletausaga" ma le "Fa'ailoga Taualoa Fa'aletausaga".

Auaunaga·I luga o le auala

"Aisea e te manaʻo ai ou te talanoa e uiga i lenei faʻaaliga, aua o le a ou faʻaaogaina le tele o tulafono faʻalesoifua maloloina i le 2020. Fitu!"o le tala lea a Liu Mao, o le ulu o le ofisa Beijing o Sinomeasure, i le faaaliga lauga “Faamaumauga o le Toe foi mai o Sinomeasure i Epidemic”.I le 2020 ua tuanaʻi, o ofisa tuusao o Meiyi na matua aʻafia i le faʻamaʻi.O le faʻamaʻi e le mafai ona faʻamoemoeina, ma o Liu Mao e "tele i totonu ma fafo" i Beijing, ma o le auaunaga tuusaʻo e matua faʻalavelave.

O le polokalame foi na fesootai ma Tang Junfeng, le tagata e pulea le ofisa o Wuhan, ma Mr. Tang na talanoa e uiga i le faigata o le toe amataina o galuega ina ua lokaina Wuhan.I le tausaga talu ai, o ofisa tuusao a Sinomeasure na tautuaina tagata fa'atau e sili atu i le 3,000 taimi i luga o le saite, lea na atagia moni ai le taua a Sinomeasure o le "tagata fa'atautotonu".

"2021, Saute ma Matu, faʻaauau pea ona faʻatumuina" O le fonotaga faaletausaga na oʻo atu i se isi tumutumu i le vitio o ulu o ofisa tetele.

Faafetai·New Era

“O le tausaga lenei o le sefululima lea o tausaga o pisinisi a Meiyi.O le vaitau lenei ua avea ai i matou ma tagata fai pisinisi laki.”

Na faafetaia e Ding Cheng, le taitaifono o sea Sinomeasure, taimi mo le avanoa na tuuina atu ia Sinomeasure i le sauniga lauga, faafetai atu i paaga laiti uma a Sinomeasure, ma faafetai Sinomeasure selau afe o tagata faatau.

"Innovation" ma le "altruism" o loʻo avea pea ma malosiaga faʻamalosi e lagolago ai Sinomeasure i luga o le ala.I le lumanaʻi, Sinomeasure o le a ausia moni lava "i luga ole laiga i luga ole laiga" e ala i faʻafouga faʻafouina i itu e fa o le "lelei", "puleaina", "faʻailoga" ma le "tekinolosi".“Fa'amuamua tagata fa'atau, fa'atatau i totonu o le atunu'u ma fafo".

Sinomeasure o le a tausisi i le faʻavae umi ma faʻaauau pea ona atiaʻe faʻataʻitaʻiga pisinisi fou.I le lumanaʻi, o loʻo ia faʻamoemoe foi o le a maua e le tele o augatupulaga a le kamupani i tua atu o le 90s le lototele e faʻafouina ma ola ai i taimi lelei.

O le tausaga 2020 lea faatoa mavae atu o se tausaga e tumu i avanoa ma luitau mo Sinomeasure.I lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, ua tupu aʻe Sinomeasure e tetee atu i le tulaga ma agai i luma.O le a iloa e le matagi malosi le mutia malosi.I le 2021, o le a faʻaauau pea ona galulue malosi tagata Sinomeasure ma laa i luma i luga o le auala o le "faʻaaogaina e le lalolagi le meafaigaluega lelei a Saina".

2021, Sinomeasure ua sauni!


Taimi meli: Tes-15-2021