head_banner

1000 fa'avevela fa'amalosi mo le "The Oil Kingdom"

I le 11:18 i le taeao o Iulai 4th, 1,000 pressure transmitters ua lafo mai Sinomeasure's Xiaoshan factory i le atunuu i Sasaʻe Tutotonu, "The Oil Kingdom", lea e 5,000km le mamao mai Saina.

I le taimi o le faʻamaʻi, na maua ai e Rick, le Sui Sili o Sinomeasure mo Asia i Saute Sasaʻe, se feʻau mai ia Sayed, o le paaga mai Sasaʻe Tutotonu na tusia: "O le a matou faʻatonuina le 1000 pressure transmitters", o le lona tolu lea o le galulue faʻatasi i le va o Sasaʻe Tutotonu ma Sinomeasure. .O lenei paaga i Sasaʻe Tutotonu o se kamupani gaosi taʻavale tele.Ina ia mautinoa le saogalemu o taʻavale, o loʻo faʻapipiʻiina le tele o masini eletise i luga o taʻavale taʻitasi e mataʻituina faʻamaumauga o paʻu i le taimi moni.Fai mai Rick.
 

I le amataga o Aperila 2019, na faʻatautaia ai e le paaga Sasaʻe Tutotonu le galulue faʻatasi ma Sinomeasure e ala i le faʻatauina o 10 faʻasalalau faʻasalalauga faʻasalalau.Ina ua maeʻa suʻega faigata, na fai mai le paaga i Sasaʻe Tutotonu e lelei tele le gaioiga o oloa.

 

 

I le masina mulimuli ane, na faʻatonuina e le paaga Sasaʻe Tutotonu le isi 500 faʻasalalauga faʻamalosi.Ona o le utiuti o le avanoa mo le faʻapipiʻiina i luga o le loli, na faʻapitoa ai e Sinomeasure se masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi laʻititi mo le paʻaga i Sasaʻe Tutotonu e fetaui lelei i luga o le loli.

 

 

O le paʻaga i Sasaʻe Tutotonu na matua faʻaalia oloa ma auaunaga a Sinomeasure, O le a le mea e sili atu, na latou fai mai o le ai ai se manaʻoga mulimuli mo le 20,000 faʻasalalauga faʻamalosi, lea o le a avea ma faʻataʻitaʻiga mo a latou loli.

 

"Sa matou popole foi i le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o matou tagata faʻatau, o lea na matou fuafua ai e lafo ni matapulepule e lagolago ai a matou tagata faʻatau, ae o loʻo manaʻomia lava ona feutagai ma le aganuʻu ma pulega faʻapitoa."Fai mai Rick.A maeʻa le tele o taimi o le galulue faʻatasi, Sinomeasure ma Sasaʻe Sasaʻe Sasaʻe faʻalagolago le tasi i le isi ma maua se faauoga loloto.E ui lava o loʻo i ai se mamao mamao i le va o atunuʻu eseese, ae matou te manaʻo moni e fesoasoani ia matou paaga.


Taimi meli: Tes-15-2021